ضارب هم مشخص نیست، آیا امکان شکایت میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #54738533

بنده درخواست تامین خسارت از صندوق خسارت آسیب بدنی را دارم. حدود ۶ ماه قبل تصادف کردم و الان با هزینه بالا جراحی نمودم و با موتور تصادف کردم ضارب هم مشخص نیست. آیا امکان شکایت هست؟ و کجا و چگونه باید اقدام کنم؟
درضمن بنده گواهی ندارم و خودم خسارت دیدم و ضارب هم نامشخص است. نداشتن گواهی باعث چه چیز میشود؟ آیا صندوق بیت المال دیه نمیدهد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت وجود کروکی یا شاهد می توانید از صندوق تامین خسارت بدنی دیه مطالبه کنید

درود برشما
اگر برای صحنه تصادف کروکی یا شاهد یا فیلم داشته باشید که اثبات کنه تصادفی واقع شده است ،میتوانید از صندوق تامین خسارات جانی با طرح شکایت در دادسرا مطالبه جبدان خسارات کنید