آیا این دریافتی ایشان قانونی و درست بوده است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۷۲۶ #54735826

سلام و درود
برای کار کارشناسی قیمت گذاری ملکی از بابت انحصار وراثت و تقسیم آن بین وراث مبلغ ۵۰۰ هزار تومان طبق دستور قاضی به حساب کانون کارشناسان واریز تا این واحد کارشناس بفرستد ، زمانی که ایشان آمدند مجددا مبلغ ۴۶۵ هزار تومان هم به بهانه ایاب و ذهاب و هزینه های جانبی دریافت نمودند. چون ملک در شهرستان و روستایی است مسافت رفت و برگشت ایشان از مرکز استان (قزوین) تا مکان ملک مورد نظر در مجموع حدود ۱۱۰ کیلومتر بوده است
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فقط هزینه کارشناسی باید طبق تعرفه دادگاه پرداخت شده و هزینه های دیگر خارج از تعرفه می بایست با هماهنگی دادگاه طلب گردد نه از شما .

سلام
هزینه کارشناسی طبق تعرفه دادگاه پرداخت می شود و خارج از آن

سلام
صرفا هزینه هایی که دادگاه تعیین کرده باید پرداخت کنیدو تقاضای اضافه دریافتی توسط کارشناس باید به دادگاه اعلام گردد نه به شما

بادرودوسلام هزینه کاملا قانونی است.

سلام هزینه های که دادگاه تعیین میکند باید پرداخت گردد

بله می‌توانند مطالبه نمایند و بلااشکال هست

با سلام، بله درست بوده هزینه ایاب و ذهاب رو گرفتن ولی اینکه زیاد هستش از دادگستری باید سوال شود