همسرم به دلیل شکاک بودن و اضطراب بنده منزل را ترک کرده اند آیا دادخواست تمکین من به این دلایل رد می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۰ #54729954

زوج به بیماری شکاک بودن مبتلا مباشد و باید پیوسته تحت مراقبت قرار گیرد ولی به حدی نبوده که قوه تشخیص و تمییز وی اپر بگذارد ولی در حالت اضطراب ممکن است خطرناک باشد و بدان جهت زوجه منزل مشترک را با انتقال اموال زندگی مشترک ترک نموده است و این ترک منزل با مستندات قانونی وگزارش پلیس ۱۱۰ و استشهاد محلی در پرونده موجود میباشد در ضمن زوج دبیر آموزش و پرورش با ۲۹ سال سابقه و بدون هیچ گونه سابقه بیماری ؟آیا باین اوصاف رای عدم تمکین زوجه قطعی میشود یا خیر ؟
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بانظر کارشناس محترم خانم برخورداری موافقم

با درود فراوان
خیر نمیشود بایستی بیماری اختلال روانی تایید شود .

سلام . زوجه در چنین شرایطی ، ملزم به تمکین نیست تا زمانی که بیماری زوج رفع شود و یا امید بهبودی و کاهش اثرات آن وجود داشته باشد.

با سلام ووقت بخیر
زوجه برای دفاع از خوددرجلسه الزام به تمکین میتواند به ادله موجود از جمله گزارش 110و استشهادیه محلی و مستندات خود و مدارکی که عدم امنیت خودرا به دادگاه ثابت میکند استناد کند استناد کندکه به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند.