برادرانم تهدید کردند که در را تخریب میکنیم و اثاث را میریزم بیرون؛ چه اقدام قانونی بکنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۵۶۵ #54710733

با سلام وخیته نباشید.
من در یک واحد آپارتمان ساکن هستم که سندش بنام مادرم هست.برادرانم تهدید کردند که در را تخریب میکنیم و اثاثش را میریزم بیرون.میخواستم بدانم اگر اتفاق افتاد با آنها در گیر شوم یا راه دیگری هست.چون من دو تا دختر بزرگ دارم و آنها مجرد هستند.در ضمن پدرم فوت کرده و قبل از این که این ملک به آپارتمان تبدیل شود و خانه بوده پدرم یک دانگ آن را به عنوان مهریه به خانم من داده سال ۷۴ و در حال حاضر با شکایت خانمم پرونده در جریان میباشد

مشاوره حقوقی ملکی
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگه مادر شما زنده هستند ، بجز ایشون کسی حق مداخله نخواهد داشت ، بدون درگیری با ۱۱۰ تماس بگیرید

سلام شما باید از طریق قانون ملک را بدلیل عدم قابلیت افراز بفروشید وجه آن را تقسیم کنید در ضمن درصورت اقدام به تخریب در می توانید از انها شکایت کیفری مبنی بر تخریب نماید ولی اگه راضی نیستند تصرفات شما نسبت به این اپارتمان غصب است

مزاحمت برادران جرم است لیکن اگر مادرتان هم فوت شده اند و سند به نام مادر است برادران شما از ملک سهم الارث دارندمیتوانند علیه شما دادخواست خلع ید ومطالبه اجرت المثل ایام تصرف مطرح نمایند لذا جهت جلوگیری از ورود ضرر بهتر است در صورت موارد فوق توافق نمایید

سلام
تهدید جرم است و در این مورد شما تهدید به تخریب است. قبل از اقدام انها بهتر است شما شکایت کیفری مطرح نمایید

با سلام
اگر مادرتان در قید حیات هستند و ملک بنام مادرتان باشد برادران حق اعتراض یا تخریب را نخواهند داشت
اما اگر مادر نیز فوت نموده باشد با اخذ گواهی انحصار وراثت بایستی اقدام به تقسیم ترکه نمود

به جرم تهدید و تخریب می توانید علیه ایشان شکایت کنید

در حال حاضر،اگر مدارک و مستنداتی داشته باشید میتوانید به جرم تهدید از ایشان شکایت کنید