دیه سلولیت یا همان خون لختگی روی پا در سال ۹۵ چقدر است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۱۶ #54702832

سلام در سال ۹۵ راننده لیفتراک شرکت که گواهی نامه نداشت اومد روی پای راستم و ۱ ماه بیمارستان بستری شدم و خون لخته شده بود و هنوز گزگز میکنه بعد ۵ سال دیه تعلق میگیره چقدر تعلق میگیره و بروز سال ۱۴۰۰ محاسبه میشه

مشاوره حقوقی دیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تعیین درصد دیه بر عهده پزشکی قانونی است

درود بر شما ، مقدار دیه را اجرای احکام کیفری به نرخ روز محاسبه خواهد کرد.

اجرای احکام به نرخ روز محاسبه خواهد کرد...

سلام
تعیین درصد دیه بر عهده پزشکی قانونی است و بعد از معاینه میزان آسیب را مشخص میکنند . در نهایت محاسبه توسط اجرای احکام صورت می گیرد .

بادرودوسلام نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود.

باسلام
درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و توسط اجرای احکام محاسبه میشود. بله میتوانید به استناد مدارک خود برای مطالبه دیه اقدام نمایید

سلام میزان صدمات را پزشک قانونی مشخص میکند و در اجرای احکام دیه محاسبه میشود