چکار باید کرد که زندان نرود؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۳۸۰ #54699567

سلام
شوهرم یک سال پیش دعوا کرده که بیماری دو قطبی داره به توری که هیچ اراده و شعوری روی کارهاش نداره هم بیمارستان امین اباد بستری بوده و هم دل ارام سینا الان دادگاه براش هفت ماه زندان و ۵ میلیون جریمه بریده دکترش مگه بخاطر اینکه بیماریش تحمل زندان رو نداره و باعث تشدید بیماری میشه شاکیشم رصایت داده باید برای اینکه نره زندان چکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تصمیم پزشکی را به دادستان یا نماینده وی برسانید.

با سلام
با توجه به مستندات پزشکی شما می توانید درخواست عفو و بخشودگی را مطرح کنید .
با احترام حاجی زاده

درود
اگر شاکی رضایت داده و حکم قطعی است تقاضای اعمال ماده۴۸۳ قانون آیین دادرسی کیفری را بدهید.

نظریه کارشناسی پزشک و همچنین رضایت نامه شاکی را به دادگاه ارائه نمایید میتواند از موجبات تخفیف مجازات استفاده نماید.

نظریه پزشکی را به نظر دادستان یا نماینده او برسانید.

باسلام
چنانچه رضایت محضری از شاکی اخذ شده است میتوانید طی لایحه ای باضمیمه رضایت نامه تقاضای اعمال م۴۸۳ قانون آیین دادرسی کیفری را نمایید درصورت نیاز به راهنماییی بشتر بصورت برخط مشاوره اخذ نمایید

سلام با ارائه دلایل،درخواست خود را به دادگاه بدهید