اگر شلاق باشه جرمم میتونم به جزای نقدی تبدیل کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۴ #54690418

سلام وقت بخیر
من تلفنی با شخصی رابطه داشتم و شوهرم متوجه شد و پیرینت تماس مرا گرفته دوبار قاضی منو خواست منم گفتم گاها گوشیمو همسرم با خودش میبرد و هیچ چیز گردن نگرفتم ولی قاضی هم قبول نکرد گفت برای دفعه سوم که قراره بیایی ضمانت بیار آیا منظور ایشون این هست که من مجرم هستم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نتیجه دادگاه به طور کلی قابل پیش بینی نیست لیکن اگر اثبات شود امکان تبدیل به جزای نقدی نیست.

سلام به عنوان اتهام قطعا شلاق حدی است و غیر قابل تبدیل ولیکن فعلا در مرحله دادسرا هستید و ضمانت، وثیقه یا کفیل دلیلی بر اثبات جرم و محکومیت نیست

احتمال دارد به اتهام رابطه نا مشروع و منافی عفت برای شما قرار جلب دادرسی صادر شود.

باسلام واحترام وثیقه یا کفیل خواستن دلیل برمجرم بودن نیست شلاق حدی قابل تبدیل به جزای نقدی نمیباشد

سلام بله یعنی ذهن بازپرس با توجه به ادله موجود شما را مجرم میداند

سلام با توجه به عنوان اتهام قطعا شلاق حدی است و غیر قابل تبدیل ولیکن فعلا در مرحله دادسرا هستید و ضمانت، وثیقه یا کفیل دلیلی بر اثبات جرم و محکومیت نیست همچنین اثبات رابطه نامشروع صرفا با تماس تلفنی صورت نخواهد گرفت

با سلام
الزاما خواستن کفیل به معنای مجرم بودن نیست
شلاق هم اگر تعزیری باشد با جلب نظر قاضی می توان به جزای نقدی تبدیل کرد اما اگر حدی باشد خیر