به اتهام کلاهبرداری ازم شکایت کرده چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۶ #54680781

شخصی همکار بنده هست چند وقت میش مبلغی برام واریز کرد و تقاضای دارو کرد و بنده دارو را برایش ارسال کردم رسید هم نگرفتم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام احترام / بار اثبات جرم با شاکیست و ایشان باید دلایل خود را ارائه نمایند / شما نیز میتوانید ارسال مرسوله رو از طریق شهادت شهود یا امارات قانونی مثل اسکرین شات پیامک ها اثبات کنید.

این موضوع دلیل کلاهبرداری نمی شود برای اثبات اتهام باید دلیل قانونی ارائه شود .

با درود..
در اینخصوص شاکی باید مدارک و دلایل کافی مبنی بر ارتکاب کلاهبرداری از جانب شما باید ارائه دهند..
مضاف بر این؛ موضوع فوق الاشاره فاقد ارکان و عناصر تشکیل دهنده جرم کلاهبرداری می باشد..

اولا گلاهبرداری نیست
دوما اگر دارو خریده برایش ارسال کردی پس رسید پستی وجود دارد
پس جای نگرانی نیست

با سلام کلاهبرداری با توجه به توضیحات شما انجام نیافته است و وی باید دلایل خود مبنی بر کلاهبرداری را ارائه کند.

شاکی باید ادعای خود را اثبات کند و شما با استناد به شهادت شهود می توانید ارایه کالا رو به ایشون ثابت کنید

ایشان باید ادعای خود را با ادله و مستندات ثابت کنند و در صورت عدم ارائه ادله کافی و چنانچه شما برای ارسال داروها دلیل و مدرکی ارائه دهید یا حداقل شهودی در این موضوع معرفی کنید ب ادعای ایشان ترتیب اثر داده نخواهد شد