با تهدید مرا اجبار به سقط جنین نموده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۷ #54663365

سلام همسرم یک سال و نیم است خانمی را صیغه کرده دو بار برای جدایی اقدام کردم که این آقا پیام داد که لطفا برگرد همه چیز را درست میکنیم تو را ملکه خانه میکنم و دوباره بچه دار میشویم و از این حرفها و قولها. من قبلا باردار نمیشدم و دوبار سابقه آی وی اف ناموفق داشتم. حالا فهمیدم که به صورت طبیعی باردارم . همسرم تهدیدم کرده که باید بچه را سقط کنی. یا باید بیایی دادگاه اجازه ازدواج مجدد بدهی بهد بچه را نگه داری آیا من به عنوان مادر هیچ حقی ندارم؟ در صورتی که واقعا این اتفاق برای من مثل معجزه است و اصلا امکان بارداری نداشتم حالا هم باید خطر سقط و کورتاژ را تحمل کنم هم افسردگی را. لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی سقط جنین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت جدی بودن تهدید و دلشتن ادله و شاهد شکایت ب جرم تهدید کنید

با سلام اگر تهدید جدی است فورا به دادستان مراجعه و به جرم تهدید شکایت کنید.