اگه برم خونه و با در های قفل و بسته روبرو بشم قانونا باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۲۵ #54657787

پسری ۱۹ ساله هستم. مادر و پدرم چند وقتیست با هم مشکل دارن. امروز پدرم من و مادرم رو تهدید به بیرون انداختن از منزل کرده و گفته تا بعد طلاق حق ندارین بیاین. البته تا حالا این تهدید رو زیاد کرده. دو ، سه ساله پدرم توانایی خرید پوشاک برای من و مادرم رو نداره. خوراک هم در حد بخور و نمیر. زیاد کار نمیکنه. میگه ندارم. همینی که هست.
خرج تحصیلم رو خودم دادم. شهریه ۳ سال دبیرستان رو خودم پرداخت کردم و چک های برگشت خورده بابامو گرفتم از مدرسه. الانم مشغول به تحصیل هستم. کنارش کار پاره وقت میکنم که فقط و فقط هزینه دانشگاهم و تحصیلم رو پوشش میده.
آیا پدر میتونه منو بندازه بیرون؟ اگر بله، برای بردن وسایل شخصیم چطور میتونم اقدام کنم؟ اصلا میتونم؟
مادرم چطور؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید

باسلام میتونید دادخواست مطالبه نفقه بدید

با سلام تا مدت زمانی که مجرد و فاقد شغل باشید نفقه به شما تعلق خواهد گرفت، امکان طرح دادخواست به طرفیت پدر وجود دارد.

وقت بخیر مدت زمانی که مجرد و فاقد شغل باشید نفقه به شما تعلق خواهد گرفت

باسلام و درود تا مدت زمانی که مجرد و فاقد شغل باشید نفقه به شما تعلق خواهد گرفت، امکان طرح دادخواست به طرفیت پدر وجود دارد.

با سلام
خیر پدر چنین حقی ندارد. تا زمانی که در حال تحصیل هستید و دارای شغل و درآمد مکفی نیستید مشمول نفقه اولاد شده و بر عهده پدرتان است که نفقه شما را تامین کند. از جمله موارد اصلی نفقه نیز تامین مسکن است. مادر نیز همینطور مادام که در قید زوجیت پدر است و از او تمکین می کند باید از نفقه برخوردار شود.
در هر حال اگر با چنین مشکلی مواجه شدید می توانید با پلیس ۱۱۰ و اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید.

با سلام با توجه به اینکه مشغول به تحصیل می باشید و فاقد شغل باشید میتوانید نسبت به مطالبه نفقه خود به طرفیت پدر دادخواست مطرح کنید