تهدید و فحش ناموسی با پیامک رو چطور باید پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۶۶۲ #54638555

سلام وقت بخیر
ببخشید من خانمی هستم ۳۳ ساله متاهل
چند روزیست دامادمان فحش های بی ناموسی به من و شوهرم پیامک میدهد و مارو تهدید میکنه که میگه نذارید من از زنم جدا بشم ما کاری به زندگی اونها نداریم و هیچ پیام و زنگی از ما روی خط اونها نیست الان اومده دم خونمون و تهدید میکنه با پیام تهدید میکنه شوهرم مریضه به من فحش های خیلی بد میده من چیکار کنم کدوم دادگاه شکایت کنم دامادمون یه شهر دیگه هست

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
میتوانید شکایت کیفری باعنوان تهدید و فحاشی و... را اقدام نماییدد

درود بر شما . میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی با عنوان توهین و تهدید علیه ایشون طرح دعوی کنید با توجه به پیامکها

طرح شکایت مزاحمت و فحاشی

می توانید شکایت تهدید و توهین مطرح نمایید.

از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری نمایید

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت توهین و تهدید طرح شکایت نمایید

باسلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان توهین و تهدید شکایت کنید.