اگر زوج حساب جدید افتتاح کند آیا زوجه دوباره میتواند آنرا بابت مهریه توقیف و مسدود کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۲ #54629458

سلام به وکلای گرامی خسته نباشید
زوج کارمند است و با موافقت اجرای احکام و بانک ماهانه یک چهارم از حقوق وی بابت پرداخت مهریه کسر و به حساب زوجه واریز می شود . و زوج هر ماه فیش های پرداختی را به اجرای احکام می برد و در پرونده ثبت میشود. سوال: اگر زوج حساب جدید افتتاح کند آیا زوجه دوباره میتواند آنرا بابت مهریه توقیف و مسدود کند؟ با توجه به اینکه ماهانه مهریه دریافت میکند.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زمانی که زوجه از این افتتاح حساب آگاهی پیدا نماید میتواند به اجرای احکام شعبه اعلام و حکم مسدودی حساب نماید ولی اگر بی اطلاع باشد خیر نمیتواند

بله می توانید با مراجعه به اداره اجرای اسناد رسمی مهریه و اعلام شماره حساب جدید آن را مسدود و وجوه آن را بازداشت و دریافت نمایید .