در خصوص این تصمیم نهایی شورای حل اختلاف ایا خواهان باید به شورا مراجعه کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #54619142

در خصوص دعوی آقای ... فرزند ... بطرفیت آقای ...
بخواسته ۱ -مطالبه خسارت وارده به خودرو پراید به شماره پلاک... در اثر تصادف با کامیون به
شماره پلاک ... به رانندگی خوانده به مبلغ هفتاد میلیون ریال ۲ -مطالبه خسارت دادرسی در جریان
پرونده تصادف به مبلغ سه میلیون ریال و مطالبه خسارات دادرسی با عنایت به محتویات پرونده از جمله گزارش پلیس
و نظریه کارشناس و مستند مالکیت خواهان و اظهارات خواهان و عدم حضور خوانده علیرغم ابالغ واقعی به وی فلذا دعوی
مطروحه را مقرون به واقع دانسته و مستندا به مواد ۱و۲ ق.م و۱۹۸ و۵۱۹ ق.آ.د.م و قواعد فقهی الضرر و تسبیب خوانده
را به پرداخت هفت میلیون ریال بابت اصل خواسته و۲۳۳۱۰۰۰ ریال خسارت دادرسی پرونده تامین دلیل و مبلغ ۹۳۸/۴۳۸
ریال هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم می نماید و نسبت به مازاد بر محکومیت توجها به نظریه کارشناس و پاسخ
استعالم از شورای پنجم ساوه به جهت فقد دلیل و مستندا به ماده ۱۹۷ ق.آ.د.م حکم بر بی حقی صادر و اعالم می گردد رای
صادره غیابی محسوب و ظرف مهلت بیست روز پس از ابالغ قابل واخواهی در همین شورا و بیست روز پس از ابالغ قابل
اعتراض در محاکم حقوقی ساوه می باشد /

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم اعتراض خوانده ظرف مهلت ۴۰ روز پس از ابلاغ و قطعی شدن دادنامه ، باید تقاضای صدور اجراییه را بنمایید .

فرصت اعتراضی برای پرونده دارد واخواهی و تجدید نظر خواهی