رویت پرونده پس از مختومه شدن به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۷۱ #54611761

با سلام
دادخواست تمکین بنده در دادگاه تجدیدنظر رد شده. با توجه به اینکه برای پرونده وکیل نداشتم و از آنجاییکه مشکوکم به اینکه مدارک داخل پرونده ام دستکاری شده آیا میتوانم درخواست رویت محتویات پرونده ام رابدهم؟
چگونه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درخواست مطالعه پرونده و در صورت موافقت ریاست شعبه می توانید مدارک را با هزینه کپی برداری نمائید و حتی می توانید از مدارک وپرونده موجود بر اساس ماده۲۱۲ قانون ائین دادرسی مدنی استفاده و یا تامین دلیل مدارک را داشته باشید که بتوانید در مراحل یا موضوعات مرتبط مورد بهره برداری قرار دهید

در پاسخ به پرونده مقید به وقت نظارت است به معنایی است که قاضی یا دادرسی شعبه وقتی را جهت مطالعه پرونده و روند رسیدگی استعلام ها ونظریه دخواستی و ادله دعوا تعیین تا نسبت به تعیین وقت رسیدگی یا صدور حکم اقدام نماید

بله میتوانید با درخواست کتبی به قاضی پرونده جهت مطالعه پرونده میتوانید پرونده را مطالعه نمایید .

سلام
بله می توانید درخواست مطالعه پرونده را کتبا به شعبه تقدیم کنید.