انتقال سند ملک از پدر به پسر با وکالت محضری تام چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۶۶۷ #54584119

با سلام و احترام، پدرم به علت کهولت سن وکالت تام محضری به من داده اند. آپارتمانی دارند که کسی در آن سکونت ندارد. آیا می توانم سند را به نام خود انتقال دهم؟ چه مراحلی را باید طی کنم؟
سپاس

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان انتقال به نام خود می باشد مشروط براینکه حق انتقال به غیر ولو بنام خود دروکالت نامه درج شده باشد وحتما باید یک مبایعه نامه نیز فی مابین وکیل وموکل تهیه وتنظیم گردد

با سلام و احترام
با رعایت مصلحت و غبطه موکل و عنوان کردن انتقال به هر کسی حتی وکیل امکان پذیر می باشد

بله می توانید بشرطی که دروکالتنامه انتقال به هر شخص ولو وکیل ، لحاط شده باشد

با سلام. چنانچه در متن وکالتنامه تنظیمی صراحتا انتقال به هر شخص ولو وکیل تصریح شده باشد بلا اشکال است لیکن در هر حال رعایت صلاح و غبطه موکل بر عهده شماست.