آیا میتونم از کسی که بهم اتهام سرقت زده شکایت کنم یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۰ #54582540

شخصی که نمیشناسم به من اتهام سرقت زده و دادگاه احضاریه فرستاده برای من که به دادگاه نرفتم و بعد از اون حکم جلب گرفتن و با امور اومدن درب خونه که من نبودم.
حالا میترسم برم دادگاه تا بتونم بی‌گناهی خودمو ثابت کنم زندانی بشم. و اینکه چه جوری و با چه مدارکی به دادگاه برم که زندانی نشم و آیا میتونم از کسی که بهم اتهام سرقت زده شکایت کنم یا نه

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با داشتن کفیل یا وثیقه باید به شعبه مراجعه کنید تا وضعیت پرونده مشخص بشه و بهتر است وکیل همراه داشته باشید
شما در صورتیکه قرار منع تعقیب بگیرید می توانید از شخص شاکی شکایت کنید