رابطه با زن شوهر دار چه مجازاتی برای من دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۴ #54571027

با سلام من ۲۷ ساله هستم چند سال پیش با یک خانم رابطه داشتم،حالا این دو زوج درخواست طلاق داده، شوهر خانم از بنده فیلم داره(به گفته شوهر) حالا شرایط من چیه چه بلای سر من میاد

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات اگر غیر محصن باشید به صد ضربه شلاق حدی محکوم می‌شوید.
اگر در حد تقبیل و مضاجعه باشد تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری مجازات دارد.

با سلام
مساله این است که این فیلم در چه موردی است ؟ رابطه نامشروع ؟ یا زنا ؟ یا موضوع دیگری ؟
و اینکه آیا این فیلم واقعا موجود باشد یا خیر .
حال اگر بنا بر این بگذاریم فیلم موجود باشد و رابطه نامشروع شما ثابت گردد ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهید شد

در صورتیکه در زمان رابطه مجرد بوده اید محکوم به ۱۰۰ ضربه شلاق خواهید شد .