یکی از شرکا میتواند شکایتی مبنی بر پیگرد حقوقی بر مبنای اینکه چون مبلغ بیشتری سرمایه گذاشته است نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۴ #54568969

با سلام ایا در مشارکت در ساخت زمین مشترک ، بدون هیچ قرارداد محضری بین شرکا ، یکی از شرکا میتواند شکایتی مبنی بر پیگرد حقوقی بر مبنای اینکه چون مبلغ بیشتری سرمایه گذاشته است شریک دوم باید ۳ برابر مبلغ پرداخت شده را حالا در اتمام ساخت به او برگرداند ( البته لازم به ذکر است بدون قرارداد مکتوب و یا حتی قول زبانی این مبلغ بهره )؟ تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به شرایط قرارداد دارد نسبن قدرالسهم او چقدر بوده

در شراکت هر شخص به میزان سرمایه ای که گذاشته سهم می برد.
مؤید باشید