اگر آگهی دعوت به مجمع دهم و صورت جلسه کاهش سرمایه با حضور اکثر شرکا تنظیم کنم و باز هم حاضر نشوند که امضا کنند، در اینصورت اداره ثبت شرکت ها صورت جلسه را می پذیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۹ #54540425

سلام خسته نباشید
من با دوستم بصورت شراکتی یک شرکت با مسئولیت محدود ثبت کردیم، حالا پس از ثبت به مشکل برخوردیم .بنده به علت اینکه موقعیت شغلی برایم پیش آمده و دیگر نمیتوانم با شرکت همکاری کنم، میخواهم از شرکت خارج بشم. سرمایه شرکت یک میلیون ریال است. سهم الشرکه ۵۰ ۵۰ هست و امضا هم بصورت متفقا با هم . بنده سمتم مدیرعامل و عضو هیئت مدیره و مدیر تصفیه و ایشون رئیس هیئت مدیره هستند یعنی عملا بدون حضور یکی شرکت تعطیل است من بصورت سازش هرکاری تونستم کردم که بیان و تکلیف شرکتو روشن کنیم اما متاسفانه اصلا همکاری نمیکنن. نمیدونم چه هدفی دارن. من چیکار باید انجام دهم، لطفا کمکم کنید.
اگر آگهی دعوت به مجمع دهم و صورت جلسه کاهش سرمایه با حضور اکثر شرکا تنظیم کنم و باز هم حاضر نشوند که امضا کنند، در اینصورت اداره ثبت شرکت ها صورت جلسه را می پذیرد یا باید دادخواست دهم تا خارج شوم؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی علیه شریک مبنی بر الزام به انجام وظایف قانونی طبق قانون تجارت و اساسنامه و شرکتنامه کنید

قانون تجارت، شرکت مسئولیت محدود را چنین تعریف می کند: "شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون این که سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت، مسئول قروض و تعهدات شرکت است. بدین ترتیب در شرکت با مسئولیت محدود مسئولیت هر یک از سهامداران در مورد بدهی های شرکت محدود به مبلغ سرمایه گذاری شده در شرکت است و در صورت عدم کفایت مجبور نیستند اموال شخصی خود را در این راه مصرف نمایند
تغییرات شرکت با مسئولیت محدود:
شرکاء شرکت با مسئولیت محدود می توانند با اختیار حاصل از اساسنامه شرکت و با تشکیل مجمع عمومی فوق العاده، نسبت به ثبت تغییرات شرکت مسئولیت محدود به شرح زیر اقدام نمایند که عبارت است از:
۱-تغییر نام شرکت
۲-تغییر موضوع شرکت
۳-تغییر محل شرکت
۴-نقل و انتقال سهم الشرکه شرکاء
۵-افزایش سرمایه شرکت با ورود شریک یا شرکاء جدید
۶-افزایش سرمایه شرکت بدون ورود شریک یا شرکاء جدید
۷-کاهش سرمایه شرکت بدون خروج شریک
۸-کاهش سرمایه شرکت با خروج شریک
۹-تغییرات و اصلاح مواد اساساسنامه
نقل و انتقال سهم الشرکه شرکاء
۱-تشکیل مجمع عمومی فوق العاده و تنظیم صورت جلسه

۲-چنانچه تعداد شرکاء ۱۲ نفر یا بیشتر باشد انتخاب هیات نطار و قید نام آن ها در بالای صورت جلسه

۳-کلیه شرکاء اعم از کسانی که سهم الشرکه خود را منتقل نموده و کسانی که جدیدا وارد شرکت شده اند باید ذیل صورت جلسه را امضاء نمایند.

۴-اگر شرکائی که از شرکت خارج می شوند دارای سمت در هیات مدیره باشند،از شرکای جدید الورود مایل به عضویت در هیات مدیره باشند با تنظیم صورتجلسه دیگر نسبت به انتخاب اعضا و تعیین سمت اقدام خواهد شد و چنانچه شرکاء جدید مایل به عضویت نباشند در صورت جلسه مجمع عمومی فوق العاده نسبت به کاهش تعداد اعضای هیات مدیره و اصلاح اساسنامه شرکت اقدام خواهد شد.

۵-طبق قانون انتقال سهم الشرکه می بایست به موجب سند رسمی انجام گیرد لذا هر یک از شرکاء که بخواهند سهم الشرکه خود را انتقال دهند می توانند با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی و با ارائه موافقت نامه یا صورت جلسه مجمع اقدام نمایند.

۶-شرکایی نیز که از شرکت خارج شده اند می بایست شخصا یا توسط وکیل رسمی خود (با ارائه وکالت نامه رسمی) ضمن مراجعه به اداره ثبت ذیل دفتر ثبت را امضاء نمایند

خروج از شرکت های با مسیولیت محدود صرفا به دو طریق امکان پذیر است که البته در مورد شما به علت وجود تنها دو شریک،میبایست قطعا شریک دیگری به مجموعه اضافه شود تا ماهیت وجودی شرکت پس از خروج شما زایل نگردد،النهایه پس از انتقال میزان سهم خود در شرکت و انعکاس این موضوع در مصوبات مجمع عمومی،میبایست این موصوع به مرجع ثبت شرکت ها نیز اعلام گردد.