آیا بنده برای رفتن به کار دولتی و استخدامی به مشکل سوپیشینه بر میخورم و در سوپیشینه بنده ثبت شده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۵۶ #54537703

باسلام
بنده در یک ارگان نظامی که خود یک سرباز بوده ام مرتکب سرقت یک فشنگ شده ام و در چند روز بعد فشنگ رو صحیح سالم تحویل همان ارگان داده ام ولی بنده را به دادسرای نظام برده ان و به مدت ۱۱ روز در زندان بودم و در آخر آزاد شدم و حکم دو سال حبس تعلیقی دادن

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در سوابق سجل کیفری درج نمی‌شود

با سلام وقت شما بخیر

با عنایت به توضیحات شما حکم تعلیقی در صورتی در سجل کیفری شما ثبت خواهد شد که در مدت تعلیق حکم اول مرتکب جرمی جدیدشوید و مجازات جرم ارتکابی جدید نیز به میزان مجازات قبلی یا بیشتر از آن باشد و در صورت صدور حکم محکومیت کیفری حکم قبلی نیز از تعلیق خارج شده و با جمع هر دو مجازات مجازات اشد اجرا خواهد شد .در اصل قانونگدار جهت متنبه شدن افراد خطاکار و

با تعلیق حکم برای افراد به نوعی ارفاق و تخفیف قائل شده است ولی اگر چنانچه فرد خطاکار خط قرمزها را در نظر نگرفته و مجدد مرتکب جرم شود حکم اولیه نیز از حالت معلق بودن خارج خواهد شد.

موفق باشید

مجازات تعلیقی در سوابق سجل کیفری انعکاس نمی یابد .

سلام بر شما، موضوع مورد سوال شما جای نگرانی نداره، زیرا عنوان محکومیت و میزان آن برای شما از موارد سوء سوابق کیفری نیست و در استعلامات سوابق کیفری شما درج نخواهد شد .آرزوی توفیق دارم