دریافت پول خرج شده مراسم کفن و دفن مادرم از وراث چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۸ #54511387

سلام شهریور سال ۹۷ مادرم فوت کرد و با دریافت وام از بانک ۲۰ میلیون تومان تمامی خرج کفن و دفن و مراسم مادرم را من پرداخت کردم و طلا های مادرم را برای ابن کار نفروختم در حالی که آن موقع قیمت طلا هر گرم ۳۵۰ هزار تومان بود و طلا ها را می فروختبم می توانستم به پولی که خرج کردم و بردارم در حالی که الان قیمت طلا ۶۴۰ هزار تومان است. می خواستم در این مورد اینجانب را راهنمایی نمایید که من هم به پولم برسم و با وامی که برداشتم زیاد متضرر نشوم.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ارائه فاکتور میتوانید تمامی هزینه های پرداختی را از وراث مطالبه نمایید یا توافق نمایید از فروش اموال متوفی در حدی که خرج کرده اید هزینه های خود را اخذ نمایید

با سلام
هزینه کفن و دفن و مخارج متوفی از اموال ایشان برداشته می شود و سپس نسبت به تقسیم ماترک اقدام می گردد

اگر به میل و اختیار خود مخارج را پرداخته اید حق رجوع به سایر وراث را ندارید

بله می توانید این هزینه هاراازکل وراث طلب کنید

سلام
چون هزینه کفن و دفن و مراسم مذهبی در حد عرف باید از اموال متوفی پرداخت شود شما می توانید این هزینه ها را به عنوان هزینه های واجب و لازم برای انجام تشریفات مربوط به میت از بقیه ورثه مطالبه کنید