چطوری میتوان به طور قانونی این مستاجر را از ساختمان بیرون کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۳۵ #54506952

سلام خواهرم در ساختمانی زندگی میکند ۶واحده سه واحش مستاجره و سه واحد دیگر هم صاحب خونه است.و خواهرم صاحب خانه است من به علت مشکلاتی که دارم تو شهرسانم مجبورم پدر بزرگم را نگه دارم چون هیچ کس را ندارد و نمیتوانم ولش کنم و با خواهرم زندگی نمیکنم. واحد روبروش مستاجره و دوسال است که ساکن هستش که آدم شری هم است و زن و شوهرن از ساعت ۵یا ۷ صبح درب واحدش را باز میذاره تا ساعت ۱شب سرو صداش آسایشو گرفته بوی سیگار و قلیانش اذیتش میکنه دو سال به خودش و صاحب خانش تذکر داده ولی توجه نمیکنن. بعدش همون مستاجر شبها درب ورودی ساختمان را ساعت ۱۱ شب قفل میکنه وقتی خودش تا ساعت۲شب بیرون باشه درب ورودی بازه ولی موقعه ای که خانه باشه درب ورودی سریع فقل میکنه بهش میگی چرا قفل میکنی میگه دوزد است ماشینمو می برند خط می اندازند و آهنم می دوزدند چون شغل ایشون آهنگری چند بار تو حیاط و پارکنیگ آهنگری کرده و چرا موقعی که ساعت ۲شب بیرونه دوزد نیست موقعه خونست دوزد است. بعد دوتا از همسایه ها که صاحب خونه هسنتد ازش میترسند واین مستاجر را مدیر ساختمان کردند بدون آنکه به توافق برسیم برای مدیر شدنش ایشون هرچی میگه گوش می کنند و دیگر ساکنین که مستاجرن حرفی نمیتون بزنند.و من این سوال یه بار پرسیدم چند تا از وکلا جواب دادند گفتند که باز گذاشتن درب واحد ایجاد مزاحمته باید بری شکایت کنید و در مورد درب ورودی ساختمان هم گفتند کارش غیر قانونی باید بری شکایت کنی.چون من مشکلی دارم در شهرستان زندگی میکنم مجبورم پدر بزرگم را نگه دارم و با خواهرم زندگی نمیکنم. خواهرم رفت شوراحل اختلاف از مستاجر شکایت کرد در روز جلسه شورای حل اختلاف این شخص مستاجر یه آدم زبان بازی هم است نمیدونم به قاضی پرونده رشوه داده یا چی گفته. قاضی گفته درب واحد را باید ببنده ولی درب ورودی ساختمان را باید قفل کنه چون پنج واحد قفل میکنه و شما یک واحد هستید حق به شما نمیدند قاضی گفت اگه رضایت ندی ممکن این مستاجر بره ازت شکایت کنه بخاطر اینکه از کار زندگیش افتاده ممکن بندازت زندان چون خواهرم تنها و سواد نداشت مجبور شد رضایت بده متاسفانه قاضی پرونده اصلا توجه به حرفهای خواهرم نکرد و کارشو رسیدگی نکرد. بعد من از چند نفر پرسیدم گفت قاضی خواهرتو قول زده. ولی متاسفانه دوباره درب واحدشو باز میذاره شما بگید من چیکار کنم؟؟ آیا میشه به پرونده اعتراض کرد. اگه میشه چطوری اعتراض کنم تا نذارم درب ورودی ساختمان را قفل کنه آیا برای قفل نکردن درب ورودی کوچه تبصره یا ماده ای وجود داره. بعد آیا میشه از قاضی پرونده شکایت کرد. بعد چطوری میتوان به طور قانونی این مستاجر را از ساختمان بیرون کرد در صورتی که ساکنین برای بیرون کردنش همکاری نمیکنند و صاحب خانش دوستداره این مستاجر بمونه

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان مزاحمت شکایت نماید ..

سلام وقت بخیر
اقدام به طرح دعوا مزاحمت نمایید.

با درود تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

باسلام،اگر از کارکنان است هیات نظارت بر تخلاف شورای حل اختلاف وظیفه رسیدگی به تخلفات اعضا و کارمندان شورا را دارد و اگر قاضی شورا است از طریق دادگاه انتظامی قضات اقدام شود.

تحت عنوان مراحمت با شهادت شهود قابل شکایت است.

باسلام
شما می توانید تحت عناوین مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید

سلام
شما می توانید با عنوان مزاحمت علیه ایشان اقامه دعوی نمایید .