قرار منع تعقیب قابل اعتراض است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۳ #54497121

باسلام خدمت شما عزیزان از سوی اینجانب در دادسرا شکایت شده با عنوان ایراد ضرب و جرع و در دادسرا دادیار قرار منع تعقیب صادر شده ای ااین رای قابل اعتراض است؟ و سوال دوم اینجانب این است که پرونده وقتی به دادگاه کیفری دو رفته ایا امکان داره قبل از حضور در وقت مقرر رای صادر بشه مثلا وقت برای ما ۱۱/۳۰ تعین شده ایا میشه مثلا پرونده وقتی به دست قاضی برسه و ببینه دادیار قرار را صادر کرده قبل از حضور مثلا ۱۱/۲۸ رای صادر کند؟ ممنون از سایت خوب و راهنماایات خوب شما

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برابر مقررات آ.د.ک بله قرار قابل اعتراض است کما اینکه همکاران محترم قضائی در این خصوص اظهار نظر می فرمایند.
صدور رای قبل از رسیدگی نیز متصور است اما هیچ وجدان آگاه قضائی بصرف قرار منع تعقیب یا مجرمیت ، کور کورانه و بدون بررسی تصمیم قضائی اتخاذ نخواهد کرد
تصورات خود را باطل بپندارید.و اصل را بر برائت بنا نهید.

سلام
پرسش شما مبهم میباشد لیکن چنانچه پرونده جهت رسیدگی به اعتراض به قرار منع تعقیب به دادگاه کیفری دو ارسال و توجه کنید وقت رسیدگی و نه وقت نظارتی و احتیاطی برای آن تعیین و جلسه رسیدگی به طرفین ابلاغ شده است صدور رای قبل از جلسه رسیدگی امکان پذیر نیست

پرونده منع تعقیب خورده به دادگاه نرفته ظرف ده روز حق اعتراض دارید

باسلام.
بلی در مهلت ۲۰ روز بعد از صدور قرار منع تعقیب میتوان به قرار صادره از سوی دادسرا اعتراض کرد.

قرارمنع تعقیب ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ از سوی شاکی قابل اعتراض هست.