در رابطه با پرداخت نکردن خسارت جانی در واژگونی خودرو از بیمه حوادث چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۰ #54488850

ضمن سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز استان کرمانشاه
بنده در سال ۹۶ برج یازده با خودرو شخصی خودم به کوزران در جاده سراب میرفتم برای کاسبی و دوره گردی که دچار حادثه شدم و خودرو واژگون شد که مهرهای گردنم اسیب دید و یک مهره گردنم شکسته و جراحی کردن ما پرونده تشکیل دادیم و تمام مراحل تی کردیم پیش دکتر متمد بیمه رفتیم حالا خسارت به بنده پرداخت نکردن بیمه بعلت این که تاریخ کروکی و بیمارستان یکی نیس نامه داد برای مرفوک به مرفوک رفتم او نوشته بله اکیپی به این یگان رفته و پیکان به رانندگی _______ و سرنشین____ و در تاریخ شانزده یازده بوده پاسگاه مربوطه هم این جواب نوشته ولی تو کروکی نوشته _______ راننده بوده چون اول روز ندانستم مهره گردنم شکسته و بعد از سه روز دیدم دست راستم خواست فلج و بی حس شد رفتم بیمارستان و از بیمارستان رفتن کروکی گرفتن دیگر اسم پسرم حذف شده و ننوشتن حالا تاریخ کروکی زده هشت یازده بیمارستان دوازده یازده و مرفوک و پاسگاه زده شانزده دوازده و با رانندگی پسرم و پرونده از سال نود و شش هست بیمه دانا و هیچ خسارتی پرداخت نکردن و پزشک قانونی بیست و چهار درصد نوشته نقص عضو حالا گفتم اگر راهی دارد کمک کنید ممنون و پرونده به وکیل بسپارم تشکر

مشاوره حقوقی بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید .

دادگستری شکایت کنید و دفاع کنید.

ازشرکت بیمه شکایت کنید و میتوانید بر اساس ارزش تعهداتی که خود را محق میدانید به دادگاه یا شورای حل اختلاف محل وقوع حادثه مراجعه نمایید

در صورتی که از شرکت بیمه شکایت داشته باشید میتوانید بر اساس ارزش تعهداتی که خود را محق میدانید به دادگاه یا شورای حل اختلاف محل وقوع حادثه مراجعه نمایید