ایا اگر نامزد بنده از طلاق توافقی منصرف شود باید اون ۴۰میلیون را پس بدهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۶ #54487141

با سلام .من زوجه باکره هستم و در عقد میباشم عروسی نکردیم .نامزد بنده ی مسکل جسمی به نام شارکوماری توث دارن که درمانی ندارد پایش میلنگد و به تدریج بیماری عود میکند و این یک بیماری ارثی میباسد و بچه در اینده مبتلا به این بیماری میشود، قراره ما طلاق توافقی است که ایشان ۴۰میلیون پول نقد به من به عنوان مهریه دادند ،و از دادگاه مارو فرستادن پیش مشاوره من تو مشاوره گفتم ایشون مشکل جسمی دارن، ایا اگر نامزد بنده از طلاق توافقی منصرف شود باید اون ۴۰میلیون را پس بدهم اگر پس خواست؟ واینک اگه توافقی نشد قاضی حق طلاق را ب من میدهد؟و با این که درخواست طلاقو من دادم به من مهریه تعلق میگیرد؟عاجزانه به کمکتون نیاز دارم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ ۴۰ میلیون درقبال طلاق توافقی بابت مهریه بوده است . لذا چنانچه زوج ازطلاق منصرف شود .‌مبلغ مذکور به وی مسترد نمیشود و شما مالک مبلغ ۴۰ میلیون تومان هستید بابت بخشی از مهریه .

با سلام خدمت شما بهتر است بدانیم که زن به‎ مجرد عقد مالک تمام مهر می‎شه. اما مالکیت او نسبت به نصف مهر متزلزله، در صورتی مستقر می‎شه که نزدیکی واقع شده باشه. در صورت وقوع طلاق قبل از نزدیکی، مهریه زنی که قبل از نزدیکی طلاق گرفته تنها مالک نصف مهر می‎باشد.
اگر شوهر بیش از نصف مهر را قبلا داده باشد، حق دارد مازاد نصف را عینا یا مثلا یا قیمتا از شما استرداد کند ، یعنی پس بگیرد

بسمه تعالی » با توجه به اینگه این بیماری دارای انواع متفاوتی بوده و اما تمامی انواع آن میتواند زندگی را بمخاطره اندازد لذا بهتارین راهکار برای شما دادخواست انفساخ نکاحیه از دادگاه بوده که متاسفانه شما دادخواست طلاق دادید . و اما اینکه مبلغی که بعنوان مهریه پرداخت شده را بخواهد پس بگیرد ؟ چنین فرضی بر ایشان نیست و حق مطالبه و مسترد نمودن وجه را در هر شرایط و زمانی نخواهند داشت زیرا که متعلق به شماست و در این مورد هیچ بحثی نیست و اما اینکه از طلاق توافقی منصرف شوند به نظر بنده حقیر با مشکلات بیشتری روبرو خواهند شد لذا میتواند منصرف شود و اما نمیتواندمبلغ مهریه را مسترد نماید الا به اینکه ثابت کند که بابت مهریه نبوده . صدور دادخواست طلاق از جانب شما دارای تبعات منفی برای شما نیز از نظر نفقه و ..... موارد آن میتواند باشد و نهایتا حق طلاق به شما داده نخواهد شد اما رای به عدم امکان سازش متصور است