آیا شاکی می تواند در جلسه دادگاه با ارائه دو شاهد جرح با چاقو را ثابت نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۷ #54484356

با سلام ۲ سوال از خدمت وکلای محترم دارم:
سوال اول اینکه در صورتی که در پرونده ای که در دادیاری و یا بازپرسی مطرحه و شاکی یک شاهد مبنی بر جرح عمدی با چاقو ارائه داده و در قرار نهایی،نظر دادیار مبنی بر منع تعقیب جرح با چاقو بوده اما در مورد جرح عمدی کیفرخواست صادر نموده؛ آیا شاکی می تواند در جلسه دادگاه با ارائه دو شاهد جرح با چاقو را ثابت نماید یا باید شاهد جدید خود را به دادستان معرفی نماید و تقاضای رسیدگی مجدد در دادسرا نماید؟
سوال دوم در مورد اینکه آیا جرح با چاقو با یک شاهد ثابت میشود یا خیر؟ در مورد ۱ مرد و ۱ زن چطور؟
پیشاپیش از شکیبایی و لطف شما سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شاکی میتواند ظرف ده روز قرار منع تعقیب اعتراض نماید

با درود شاکی می‌تواند ظرف ده روز به قرار منع تعقیب اعتراض نماید.

باسلام ۱_مستنبط از ماده ۱۹۹ قانون مجازات اسلامی حد نصاب تمام جرایم دو شاهد مرد میباشد و جنایات موجب دیه با یک شاهد مرد نیز قابل اثبات است .در خصوص موضوع شما اگر با یک شاهد قاضی به علم کافی مبنی بر وقوع جرم برسد میتوانید با یک شاهد ادعای خود را اثبات کنید۲_دادگاه میتواند در جلسه رسیدگی و رای اصداری مجازات جرم مورد نظر خود را اعمال نماید

سلام
ظرف ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ قرا رمنع تعقیب می توانید به ان اعتراض کنید که در این صورت پرونده به دادگاه کیفری ارجاع می شود و در دادگاه می توانید شهود خود را معرفی نمایید.