بدون اطلاع بنده وارد پارکینگ منزل مسکونی شده و با کلید یدکی خودرو را به سرقت برده، چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۴ #54478785

یک ماه قبل خودرویی را به قیمت ۵۰ میلیون خریدم که تمام ثمن معامله را پرداخت کردم و خودرو را از فروشنده تحویل گرفتم و قرار شد ۲۰ روز بعد سند بزنیم اما بعدا فروشنده بدلیل گرون شدن خودرو بهانه آورد و گفت قرارداد فسخ هستش که من زیر بار حرفش نرفتم و اظهارنامه رسمی جهت حضور در دفتر اسناد و انتقال سند فرستادم متاسفانه دیروز بدون اطلاع بنده وارد پارکینگ منزل مسکونی شده و با کلید یدکی خودرو را به سرقت برده و لوازم شخصی و برخی مدارک هم داخل خودرو بوده حال من چگونه باید پیگیری کنم و چه شکایتی مطرح کنم تا بتونم خودرو را پس بگیرم

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید موضوع را از طریق ۱۱۰ گزارش کرده و گزارش دریافت مینمودید . در حال حاضر باید ضمن اعلام سرقت به کلانتری محل ، فرد مظنون به اتهام را نیز معرفی نمایید تا از طریق گزارش کلانتری به مرجع قضایی پیگیری لازم برای توقیف خودرو به عمل آید .