در صورت محکومیت در پرونده مهریه میتوان ادعای تهاتر کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۹۱ #54476134

با سلام
خانم بنده به مقدار ۳۰ میلیون طلا از من برده است و در حال حاظر درخواست مهریه کرده است که بنده
در پرونده مهریه محکوم به پرداخت شدم.. از طرفی منم دادخواست استرداد طلا جات داده ام که پرونده در حال بررسی است ولی حکم مهریه قطعی شده است .
اگر خانم بنده حکم جلب منو بگیره ایا من میتونم بگم یه پرونده طلا در حال اجرا هست و به احتمال زیاد خانمم محکوم میشود که اگه محکوم بشه میتونیم تهاتر کنیم و حکم جلب رو باطل کنم یا به عقب بندازم ؟؟
ممنون از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
تهاتر فقط در صورتی امکان پذیر است که رای های طرفین قطعی شده باشد

سلام
خیر فعلا امکان تهاتر وجود ندارد و می بایست حکم قطعی در این مورد صادر شود .

با سلام،

در شرایط فعلی امکان استناد به تهاتر وجود ندارد، چرا که رای مهریه در مرحله ی اجرا هست ولیکن پرونده ی استرداد طلاها همچنان در حال رسیدگی می باشد..

سلام
خیر با توجه به اینکه دعای طلب شما هنوز ثابت نشده است و حکم قطعی در این مورد ندارید امکان تهاتر وجود ندارد و در نتیجه حکم جلب شما نیز لغو نخواهد شد و تهاتر در مواردی امکان‌پذیر است که شرایطی داشته باشد از جمله آن شرایط این است که دو دین مسلم و حال باشند که در این جا طلب شما قطعی و مسلم نیست

تهاتر تنها در مورد آرای قطعی طرفین علیه یکدیگر قابل اعمال می باشد . برای ممانعت از اجرای یک حکم قطعی نمیتوان به رای احتمالی آتی الصدور استناد نمود .

اگر زوجه به صورت قطعی محکوم به استرداد طلا گردد ،می توانید در اجرای احکام استناد و تهاتر نمایید ،در غیر این صورت امکان پذیر نمی باشد.