میتوانم دستور فروش ملک مشاع گرفت و از طریق ثبت هم درخواست عدم افراز بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۶ #54471056

سلام
درخواست مهریه دادم و تنها دارایی همسرم یک ملک ۳ دانگ ۳ دانگ هست که اگر جز مستثنیات دین شده بنابراین برای مهریه قابل توقیف نیست ولی از لحاظ حقوقی میتوانم دستور فروش ملک مشاع گرفت و از طریق ثبت هم درخواست عدم افراز بگیرم.
حال اگر بفروشم پول ۳ دانگ همسرم به من میرسد؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه مبلغ مزبور در واقع مبلغ خانه می باشد به نظر بعید می باشد امکان توقیف آن وجودداشته باشد و در عمل نیز رویه ثابتی در این خصوص وجود ندارد

سلام
اگر ملک مزبور جز مستثنیات دین محسوب شد تبعا امکان درخواست فروش آن را هم ندارید و تنها را اخذ حکم جلب یا معرفی مال دیگری ست.

با سلام ووقت بخیر
بله از طریق دفاترالکترونیک خدمات قضایی دستور فروش بگیرید و از طریق اداره ثبت عدم افراز ملک را پیگیری کنیدو درصورتی که ملک به مزایده برود و مبلغ به حساب همسرتون واریز شد میتوانید به عنوان مهریه توقیف کنید .