آیا امکانش هست که به صورت توافقی و بدون شکایت حقوقم رو مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #54464651

سلام ۱۹ ساله که ازدواج کردم دو فرزند ۱۱ و ۶ ساله دارم ..همه ی این سالها ناراحتی های زیادی از جانب خانواده ی همسرم متحمل شدم که منجر به مشکلات عصبی و دردهای روحی و جسمی برایم شد بیشترین مشکل من با همسرم بوده و هست اینکه هرگز در این چند سال کوچکترین واکنشی نسبت به رفتارهای خانواده شون نشون ندادن و همیشه منو متهم به توهم داشتن کردن تا جایی که چند بار به زبان آوردن که حتی باید پای خانواده ی منو ببوسی چه رسد که از من انتظار حمایت از خودت و واکنش نسبت به اونا داشته باشی.. اتفاقهای زیادی در سه سال اخیر افتاد و من کاملا از نظر احساسی و عاطفی از ایشون جدا شدم و تنها بخاطر اینکه تربیت فرزندانم با مشکل مواجه نشه ادامه دادم..در حال حاضر هیچ رابطه ای با ایشون بخاطر حجم فشارهای روانی و روحی که به من وارد شده ندارم.. شش ماه پیش به پزشک نورولوژی مراجعه کردم و به من گفتن بخاطر این فشارها از ناحیه ی گردن تا کمر مشکلات جدی پیدا کردم و عصبهای هر دو دستم دچار انسداد خفیف شده و اگر از لحاظ ذهنی خودم رو به آرامش نرسونم مشکلاتم شدت پیدا میکنه و این در حالیه که شرایطی که در خانه دارم به من اجازه ی درمان شدن رو نمیده .. تصمیم گرفتم از ایشون جدا زندگی کنم با طلب مهریه و نفقه ی سالهای زندگی مشترکم ایشون هرگز نتونستن بین زندگی و خانواده شون تعامل ایجاد کنن و همیشه در همه ی زمینه ها از من طلبکار بودن ..دیگه تحمل این شرایط و اینهمه احساس تحقیر شدن رو ندارم ..چطور یه مرد میتونه زنی رو که سالها برای زندگیش و پیشرفتش زحمت کشیده نادیده بگیره و هر روز بیشتر اجازه بده که نادیده گرفته بشه؟! آیا امکانش هست که به صورت توافقی و بدون شکایت حقوقم رو مطالبه کنم؟تکلیف فرزندانم چیه؟ اونا هم متاسفانه بخاطر درگیریهای لفظی و گاه و بیگاه و البته بی نتیجه ی ما دچار استرس شدن ..دلم میخواد کنار بچه هام تنهایی و در آرامش زندگی کنم.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورت رضایت همسرشما میتوانید به صورت توافقی مهریه و نفقه خودرا از همسرتان مطالبه نمایید.درغیر اینصورت باید به دادگاه دادخواست رائه نمایید.

سلام تنها چاره کار توافق با شوهرتون می باشد تا بصورت توافقی طلاق بگیرید باتوجه به شرایطی که بیان داشتید تنها راه شما اقدام از طریق دادگاه می باشد اگر مالی داشتن از طریق ثبت برای مهریه اقدام کنید.