دادخواست استرداد طلا داده، چه کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۹۳ #54453544

شوهرم بعد از ده سال زندگی مرا به بهانه ی طلاق توافقی به خانه ی پدرم برد و قفل در خانه را نیز تغییر داد و دیگر خبری از اون نشد و و بعد از گذشت چهل روز به من گفت خودت باید دادخواست طلاق بدی و علاوه بر آنکه نفقه و اجرا المثل و مهریه ات را ببخشی طلاهای خودت را باید به من بدهی تا من طلاقت دهم من به او گفتم که طلاق نمیخواهم و اظهار نامه ای بابت تهیه خانه و وسایل دادم دادخواست استرداد جهزیه دادم و مهریه را نیز به اجرا گذاشتم
حالا پدر شوهر بنده فاکتورهای طلایی که به نام خودش بوده را استرداد کرده در صورتیکه بنده طلایی از پدر شوهرم نگرفتم که بخواهم به او پس بدهم، الان طلاهایی که دارم برای خودم هست که پدر و مادرم برایم خریدند طلا هایی هم که شوهرم کادوی عروسی به من داده بود ( یعنی سرویس طلایی که فاکتورش به نام پدر شوهرم است) در طول زندگی فروخته و خرج کرده، پنج فاکتور طلای دیگر هم دادخواست داده که بنده از آن ها بی اطلاعم
حالا بعد از گذشت نزدیک سه ماه به من پیام داده است که اجاره ها بالاست و پدرم گفته طلا های زنت را بفروش خانه اجاره کن و به این بهانه می خواهند طلا های خودم را نیز از من بگیرند . من میدانم که ایشان تمایلی به ادامه ی زندگی ندارد و خودش هم به من گفته بود که مفت و مجانی طلاقت نمیدهم و فقط قصد باج گرفتن دارد. در ضمن دادگاه در ۴ اردیبهشت تشکیل میشود خواهان شوهرم است ولی دادخواست را پدرش داده.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه عین طلاها باشد رجوع امکان پذیر می باشد.

قبل از ازدواج با بعد از ازدواج متفاوت است و در توضیحات شما مشخص نیست.

با سلام
در صورتی که طلاجات موجود نباشه امکام رجوع نخواهد بود

اگر عین طلاها موجود باشد امکان رجوع است

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر از مدارک و مستندات را به رویت متخصص مجرب برسانید .

سلام.چون عین طلاهای کادویی موجود نیست امکان استرداد اونا به این دلیل که عین از بین رفته وجود نداره. در خصوص طلاهای خودتون؛ شما مکلف به فروش آنها نیستید و ادعایی در مورد اونا پذیرفته نمیشه( در صورتی که مال خودتون باشه)

با درود اگر عین موجود باشد قابل رجوع است.