آیا امکان ابطال سند رسمی توسط وراث بعد از فوت مالک امکان دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۲۹۷ #54452246

با سلام
پدر بنده قبل از فوتشان سرقفلی مغازه ملک خود را به نام بنده زدند در مبایعه نامه قید شد که ثمن معامله دریافت گردیده اما در حقیقت ثمنی پرداخت نشد.بعد در زمان حیات خود با حضور در دفتر خانه سند رسمی مغازه را نیز به نام بنده زدند.
سوال:حال ورثه میتوانند نسبت به پرداخت یا عدم پرداخت ثمن شکایت کرده و مبایعه نامه و سند رسمی را ابطال کنند؟
با این توضیح که هشت سال از فوت پدر بنده میگذرد و ده سال است مغازه به نام من شده.
با تشکر.

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رجوع از اقرار پس از فوت مقر توسط ورثه ممکن نیست .

سلام
باتوجه به سئوال شما
چون معامله شما در قالب صلح نببوده وبرفرض اینکه معامله ای را انجام دادید در آن به ثمن هیچکونه اشاره ای نشده بنابراین این معامله شما را میتوان ابطال کرد ویا طبق نظر کارشناسی قیمتش را اخذ کرد