این امکان وجود داره که اون شخص که بیمه ماشین به اسمشه کاری کند که من نتونم دیه رو بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۸ #54447563

با سلام و عرض ادب و خسته نباشین خدمت وکلای عزیز سرزمینم.
غرض از مزاحمت بنده یه سوالی داشتم که واقعا فکرم و مشغول کرده
بنده پارسال برج ۹ باخودروی سواری در محور ماهشهر اهواز تصادف کردم بر اثر ترکیدگی لاستیک بعد وارد مراحل اداریش شدم الان هم در اخرین مرحله پزشک قانونی هستم که بعد از اتمام این مرحله پروندم میره دادسرا برای رای دادگاه.سوال من از شما اینه که چون من مطالبه دیه کردم و من به عنوان راننده اون ماشین که ماشبن به اسم خودم نبوده و بیمش هم به اسم کسی دیگه بوده ایا این امکان وجود داره که اون کسه که بیمه ماشین به اسمشه کاری کنه که من نتونم دیمو بگیرم.ایا این امکان وجود داره؟ممنونم از شما عزیزانم

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر امکان ممانعت ایشان وجود نخواهد داشت .

خیر ایشان نمیتوانند ممانعت کنند و بیمه دیه را پرداخت میکند

خیر شما از بیمه ایشان استفاده کنید و ایشان نمی تواند از این بابت ممانعت کند

باسلام
خیر.
زیرا بیمه شخص ثالث براساس شماره شاسی و موتور خودرو مزبور صادر میشود و اینکه بنام چه شخصی صادر میگردد اهمیتی در ماهیت موضوع پرداخت غرامت یا دیه از طرف شرکت بیمه ندارد.

شما می توانید از بیمه استفاده کنید و هیچگونه ممانعتی نمی تونه داشته باشد.

درود
خیر نمی توانند ممانعت به عمل آورند.

درود
در صورتی که دیه به شما تعلق بگیرد نمیتوانند مانع آن شوند