بعد از ۱۵ روز که ماشینو برده الان میتونه همچین حرفی بزند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #54443536

باسلام وخسته نباشید من ماشینمو ۱۵ روز پیش فروختم خریدار الان باید بیاد واسه سندش که بزنم زنگش زدم میگه ماشینو بردم تشخیص رنگ یه گلگیر رنگی داره میخوام بدونم بعد از ۱۵ روز که ماشینو برده الان میتونه همچین حرفی بزنه
درضمن من نامه تشخیص رنگ ماشینو تحویلشون دادم و تو قولنامه هم نوشته که ماشین از لحاظ کمی و کیفی و فنی تحویل خریدار و کارشناس وی گردید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
با توجه به اینکه در قراردادتان سالم بودن ماشین از هر جهت ذکر شده و گواهی کارشناس هم از قبل وجود داشت خیر نمیتوانند همجین ادعایی کنند.

با سلام اگر مشخص شود که رنگ خورده شده قدیمی بوده و حتی کارشناس رنگ متوجه رنگ خوردگی خودرو نشده باشد و اکنون ایراد معلوم شود و کارشناس بتواند تشخیص دهد که در زمان مالکیت شما این اتفاق افتاده بله می تواند یا قرارداد را فسخ کند یا مابه تفاوت بگیرد