تصرف ملک و اقدام به ساخت و ساز در زمین مسکونی چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۵ #54434603

با سلام و عرض احترام. اینجانب مالک قطعه زمینی در شهریار می باشم دارای سند مادر و قولنامه قدیمی و بسیار موثق، به تازگی متوجه شدم افرادی اقدام به صاف کردن زمین و در شرف دیوارکشی بودند و با قولنامه ای که نشان می دهند به بخشی از زمین ما تجاوز کردند که با هماهنگی با شهرداری جلوی ادامه فعالیت گرفته شده است، می خواستم بدونم به چه نحوی می شود احقاق حق کرد چون به عنوان مدعی وارد پرونده دریافت سند و مجوز ساخت شده اند و کار را به تعویق انداختند. با این که شورا و شهرداری به مالکیت اینجانب گواهی دادند ولی مرجع صالحه را محق می دانند لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام نظر به مالکیت رسمی و سندی و قولنامه مقدم شما و مشخص بودن حدود اربعه ملک در اسناد یاد شده متصرفین بایستی مستندات مالکیت خود در بخش مورد تنازع ملک را ارائه نمایند چنانچه نامبردگان مدعی خرید آن قسمت باشند به طرفیت خریدار و فروشنده دادخواست ابطال مبایعه نامه و از لحاظ کیفری شکایت فروش مال متعلق به غیر را مطرح و تعقیب نمایید

تقاضای افراز نمایید و اقدام به دریافت سند نمایید . بهتر است وکیل اخذ نمایید .