قرارداد باطل میشود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱۳۲ #54432470

سلام ببخشید درمتن قولنامه سلف گندم اگر مبلغی ذکر نشده باشد فقط نوشته شده باشد که وجه رانقدا دریافت نمودم

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنظر می رسد معامله صحیح و معتبر است.

با سلام خیر اصل بر صحت می باشد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود

با سلام؛
بهتر بود که مبلغ دقیق ثمن را در قرارداد کتبی ذکر میکردید ولی اینکه ذکر کردید وجه نقد دریافت گردید نیز کفایت کرده و عقد بیع سلم صحیح است. موفق باشید

باسلام
خیر معامله نمی شود با توجه متن که ذکر شده است وجه را نقدا دریافت نمودم نشان دهنده این است که مبلغی وجود داشته است

با احترام خیر معامله باطل نمی باشد زیرا واژه وجه را دریافت کردم
به معنی این است که معامله برای طرفین مشخص است

با سلام
با توجه به عبارت (نقدا دریافت نمودم ) مشخص خواهد شد که ثمن‌ بین طرفین معلوم بوده و لذا عدم قید مبلغ باعث بطلان معامله نخواهد شد.

با سلام ،با توجه به اینکه در قرارداد اشاره شده وجه معامله نقدا پرداخت شده معلوم میشود طرفین نسبت به میزان ثمن عالم بوده و مبلغ هم در واقع پرداخت شده که قرارداد از این نظر صحیح می‌باشد و نمی توان مصداق جهل به ثمن معامله باشد مگر در صورتی که اختلاف شما در پرداخت یا عدم پرداخت باشد که در بعضی از قراردادها فقط این عنوان که ثمن نقدا پرداخت شد نوشته میشود اما در واقعیت قرار است چند روز دیگر پرداخت شود اگر این موضوع مورد اشاره وجود ندارد در قرارداد شما ،معامله صحیح میباشد