طلب با دست خط قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۷۰ #54426189

از کسی دست نوشته دارم واسه سال ۹۳ که گفته بیست روزه پرداخت میکنم ولی پرداخت نکرده الان میتونم از رو اون دست خط شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه وجه دهید

چنانچه دست نوشته فوق به امضاء یا اثر انگشت شخص بدهکار رسیده است می توانید با استناد به آن برای مطالبه وجه اقدام نمایید.

بله میتوانید مطالبه وجه رسید را بنمایید و قابل پیگیری است

سلام
دست خط اگر دارای امضا و اثر انگشت باشد بله قابلیت بررسی در دادگاه را دارد البته بهتر است ابتدا اظهارنامه ارسال کنید