تعهد بعد از فوت اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۴۲۰ #54416531

سلام
بنده پدرم رو به دفتر خونه بردم و تعهد کردیم که بعد از فوتش پسر و دختر هردو سهم برابری داشته باشند یعنی برابر یک سهم ،آیا بعد از فوت ممکنه این تعهد محضری ارزشمند نباشه؟؟؟و اجرایی نشه؟

مشاوره حقوقی ارث
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به توافق وارث دارد اگر همه موافق باشند اشکالی ندارد ولی اگرحتی یک نفر مخالف باشد اجرائی نخواهد بود

سلام
این امکان پذیر نیست پدر شما می تواند اموالش را به شما صلح کند به نسبت مساوی

اگر توافق صورت گرفته بین خواهرو برادر جهت سهم مساوی براساس وصیت نامه رسمی پدر صورت گرفته باشد ،قانونی و الزام آورمیباشد . اما اگر بدون وصیت نامه و یک طرف وکالتنامه پدر باشد بعد ازفوت از درجه اعتبار ساقط خواهد بود.

با سلام
چنین تعهدی معتبر نمی باشد ، بنابراین این تعهد لازم الاجرا نیست.

با سلام

خود خواهر و برادرها باید نسبت به انتقال سهم خود توافق و انتقال رسمی دهند و توافق پدر معتبر و لازم الاجرا نمی باشد

باسلام
قوانین ارث امری می باشند ووصیت کننده نمی تواند باوصیت خویش قواعد ارث رابرهم زند علی هذااین وصیت خلاف قانون وخلاف شرع می باشد وپس ازفوت پدربه این وصیت ترتیب اثری داده نخواهدشد.

با سلام. چنین تعهدی معتبر و لازم الاجرا نخواهد بود.