شکایت از کارفرما چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۶۶ #54401190

باسلام من جوشکار لوله هستم الان ۱ سال تو یک پروژه کار میکنم بدون قرارداد هستم الان که کار فرما داره ضرر میکنه به همه گفته من با این اقا شریک هستم و پرداختی ایشان به من ۱۵ میلیون تومن هست من میتونم شکایت کنم که قراردادی ندارم و ایا این اقا میتونه بگه که من شریک هستم تو کار

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای شراکت نیاز به دلیل و قرائن داشته و به عنوان مثال باید شرکت نامه یا سایر ادله را ارائه نماید . اثبات ادعای وجود رابطه کارگر و کارفرمایی به مراتب اسان تر می باشد و امکان طرخ دعوا در اداره کار وجود دارد .

شکایت ازکارفرما منوط به قراردادکتبی نیست . و بابت حق و حقوق قانونی خود می توانیدازطریق اداره کار شکایت کنید

شما به بقیه عنوان کن با ایشان شریک نیستی و کارگر ایشان هستی و نیاز به شکایت نیست .

با سلام.
درخصوص اینکه ایا روابط فی مابین شما روابط کارگر کارفا حکم فرما است یا خیر...بستگی به شرایط کاری و نوع پرداخت حقوق و کلی توابع دیگر دارد که در اداره کار طبق شکایت شما رسیدگی خواهد شد.
اما در خصوص ادعای طرف مقابل شما مبنی بر اینکه با یکدیگر شریک هستید. فرض اظهار شراکت بدون مدرک مستند نه برای اداره کار قابل استناد و دلیل خواهد بود و نه برای دادگاه..
و ایشان باید در دادگاه صالح دادخواست شراکت مطرح کند و در صورت اثبات ان روابط کارگر کارفرمایی منتفی خواهد بود..
در عین حال برای مشاوره بهتره نیاز به اطلاعات بیشتری است.
موفق باشید