آیا امکان دارد قبل از جلسه دادگاه انصراف از شکایت را اعلام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۶۱ #54378938

سلام. سارق گوشی گرفته شد و شناسایی شد.
در اداره اگاهی پشت صورتجلسه و پرونده نوشتم که به دلیل مشغله کاری شکایتی ندارم. ولی از سوی دادگاه ابلاغ حصور امده.

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر است

باسلام جرم سرقت دارای جنبه عمومی و جنبه خصوصی می باشد وشما از طرف خودتان که شخص خصوصی هستید رضایت داده اید وپرونده از جهت جنبه عمومی دردست بررسی و مجازات قانونی دارد.

با سلام
میتوانید رضایت خود را در دادگاه نیز طی لایحه ای غیر حضوری از طریق دفاتر قضایی اعلام فرمایید

سلام میتونید در جلسه دادگاه شرکت نکنیدولی پرونده بابت جنبه عمومی باز است، رضایت شما صرفا به جنبه ی خصوصی جرم سرایت دارد.

سلام سرقت جز جرایم غیرقابل گذشت هست با فرض صرفنظر کردم شما دادگاه اقدام به رسیدکی کرده و سارق باید جرمی دولتی را تحمل کند.

با سلام و احترام
در هر مرحله از رسیدگی می توان اعلام رضایت نمود ولی با توجه به اینکه جرم سرقت از غیر گذشت می باشد با اعلام رضایت شما پرونده بسته نمی شود و به جرم عمومی سارق رسیدگی می‌شود.