در برابر اظهارات آنها به فحاشی من چه دفاعیاتی از خود میتوانم داشته باشم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۴۵ #54372452

سلام
دو روز پیش مادر شوهر و خواهر شوهرم به همراه شوهرم و دوستش'به خانه امدند و با طرح نقشه قبلی دعوا راه انداختند درب منزل رو قفل کردند و همگی من رو میزدند و دهان من رو گرفته بودند تا صدای من رو همسایه ها نشنوند ولی آخر با کمک همسایه ها نجات پیدا کردم
بعد از آمدن پلیس ۱۱۰ آنها اظهار کردند من به آنها فحاشی کردم در صورتی که من چنین کاری رو نکردم ولی پلیس در گزارشش اظهارات آنها رو نیز نوشت در ضمن در موقع رفتن گوشی موبایل من رو نیز با خود بردند ولی قبول کار این مورد نیز نیستد و تازه از من به اتهام تهمت به سرقت شکایت کردند.
من به پزشکی قانونی رفته ام و شکایت کیفری نیز انجام داده ام اما
سوالات بنده این است
چطور ثابت کنم که گوشی من رو هم با خود بردند
و حاضر به پس دادنش نیستند
من میتوانم به دلیل عدم امنیت جانی منزل رو ترک کنم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت اثبات ادعای شما و تایید گواهی پزشکی قانونی مبنی بر ضرب و جرح ،مصداق بارز عسر وحرج خواهد بود و میتوانید دادخواست طلاق ثبت نمایید و همچنین با شهادت شهود و صورتجلسه پلیس نسبت به شکواییه سرقت اقدام فرمایید

با سلام باستناد شهادت همسایگان و نظریه پزشکی قانونی شکایت ایراد ضرب و جرح و نیز سرقت را مطرح و پیگیری بفرمائید.ادعای آنها در مورد فحاشی مجوز ضرب و جرح شما نمی باشد.

باسلام در خصوص فحاشی اثبات آن با همسرتان میباشد و شما در مقابل ادعایشان باید دفاع نمایید و در خصوص بردن گوشی باید شکایت سرقت طرح نمایید و اینکه آیا امنیت جانی دارید یا نه با دلایل باید به اثبات برسانید واز همسایه ها به عنوان شهود استفاده کنید با تشکر

باسلام در خصوص فحاشی اثبات آن با آنها میباشد و شما در بیان دلایلشان باید دفاع نمایید و در خصوص بردن گوشی شکایت سرقت طرح نمایید و در هر مورد که نیاز باشد میتوانید از همسایه ها به عنوان شهود استفاده نمایید در هر حال تشخیص اینکه امنیت جانی دارید یا نه با شعبه دادگاست و چنانچه با دلایل شما تشخیص به این داده شد که امنیت جانی ندارید نیاز به تمکین شما نیست

با سلام
در خصوص ادعای خود بر ضرب و شتم ادعای پزشکی قانونی لازم است که می توانید اثبات نمایید و برای این کار از گزارش نیروی انتظامی و شهادت همسایگان در خواست نمایید و در خواست ربودن گوشی را عنوان نمایید . و در صورت محکوم شدن زوج می توانید در خواست عدم امنیت جانی نمایید .
موفق و پیروز باشید .

در ارتباط با سرقت گوشی با داشتن دلایل لازم می توانید شکایت کنید لاکن در مورد فحاشی ایشان باید اثبات کند که فحاشی از سوی شما صورت گرفته است

سلام مدارک و مستندات شامل گزارش پلیس به خانه شما و ایجاد درگیری ضرب وجرح و نامه پزشک قانونی نشانهای خوبی برای دلایل شما میباشد لذا برای اثبات سرقت گوشی هم باید اثبات نمایید گزارش و اعلام ردگیری گوشی را نمایید موفق باشید