فسخ اجاره قبل از موعد چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۴ #54371960

سلام.
من مغازه ای اجاره نموده ام. ولی بنا بر شرایط اقتصادی بد می خواهم فسخ کنم. امکانش هست.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر عقد اجاره تا انقضای مدت لازم الاجرا است و هیچ‌ یک از طرفین بدون توافق دیگر امکان فسخ و انحلال آن را ندارد مگر اینکه در قرارداد شرطی در این باره پیش‌بینی شده باشد و آن شرط محقق شده باشد اما با توافق امکان انحلال قرارداد هست

باسلام بله میتوانید البته سعی کنین با همکاری و توافق بین شما و موجر اتفاق بیوفتد تا باعث طولانی شدن ماجرا نشود

امکان فسخ قرار داد اجاره اگر توافق موجر کسب نشود ممکن نیست مگر در مواردی که قانون مشخص کرده و مورد شما نیز از موارد مصرحه در قانون نیست بنابرین بهترین راهکار جلب موافقت موجر میباشد یا جایگزین مناسب ان هم با موافقت موجر

امکان فسخ نیست مگرباتوافق

با سلام
قرارداد اجاره توسط موجر یا مستاجر قابل‌ فسخ نیست، مگر در صورتی‌ که دلیل موجه قانونی وجود داشته باشد؛ مواردی از جمله :
۱. ملک اجاره‌ داده‌ شده با شرایطی که در قرارداد اجاره نوشته‌ شده، منطبق نباشد.
۲. حق فسخ مستاجر در اجاره‌نامه ذکر شده باشد؛ به طور مثال در برخی قراردادها، فسخ اجاره از سوی مستاجر با توافق هر دو طرف امکان‌پذیر است.
۳. هرگاه کل یا جزیی از ملک اجاره‌ای خراب شود یا در معرض خراب شدن قرار گیرد؛ به‌ طوری که برای مستاجر قابل استفاده و تعمیر نباشد.

با سلام و احترام
با توافق موجر اقدام به فسخ کنید یا اینکه مستاجر جایگزین پیدا کنید با جلب رضایت موجر

سلام چنانچه موارد فوق الذکر جز مفاد قرار داد نباشید نمی توانید قرارداد خود را فسخ نمائید مگر اینکه صاحب مغازه را راضی نموده و قرار داد را فسخ کنید.