آیا رضایت شاکی الزامی است؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۳۱۰ #54340368

سلام،وقت بخیر.
برا مرتکب شدن جرایم تخریب شیشه منزل،مزاحمت برای بانوان در معابر عابر پیاده، توهین رود به عنف و منزل دیگری به عنف اکراه ، تهدید به قتل. آیا رضایت شاکی مهم است؟ آیا شاکی برای رضایت میتواند درخواست پول کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت شاکی بسیار مهم است و شاکی می تواند جهت اعلام رضایت از مرتکب مطالبه وجه کند

سلام صد در صد ورصایت شاکی موجبات تخفیف بوجود خواهد آورد موفق باشید

درود
بله رضایت شاکی بسیار مهم است.

سلام بله
رضایت شاکی با توجه به نوع جرم تاثیر گذار است

سلام.در غالب این جرایم به جز ایجاد مزاحمت برای بانوان، با رضایت شاکی پرونده مختومه میشود. (قرارموقوفی تعقیب یا موقوفی اجراصادر میشود).برای اعلام رضایت شاکی میتواند مطالبه وجه نماید. در جرایم غیر قابل گذشت مثل مزاحمت بانوان، اعلام رضایت از موجبات تخفیف مجازات وعندللزوم مختومه شدن پرونده میتواند باشد

باسلام
بله امکان پذیر است
رضایت در تخفیف و کاهش مجازات تاثیر گذار میباشد

با سلام و احترام
رضایت شاکی بسیار مهم و تاثیرگذار است و شاکی می تواند جهت اعلام رضایت از مرتکب مطالبه وجه کند.