مبلغ و تعداد تاریخ میتواند در زمان توافق در جلسه اعسار نقض رای ماقبل شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۳۲ #54315137

سلام خسته نباشید
چن ماه پیش همسرم بابت نفقه معوقه بابت یکسال و نیم بخاطر حق حبس دوران عقد دادخواست دادن
خلاصه رای قطعی صادر شد.
حالا بنده بعد از مدتی درخواست اعسار دادم.
بنده یکسال و نیم نفقه معوقه بدهکار بودم و بابتش اعسار دادم قاضی که از شاهدین بنده بابت اعسار اظهارات نگرفت.

ولی مبلغ و تعداد اقساط نفقه رو قاضی صحبت کرد با خانمم به توافق رسیدیم.
که در این خصوص:
بعد جلسه و امضا صووتجلسه گفتم آقای قاضی شما چرا در صورتجلسه نوشتین ۲ سال در حالی که مبلغ نفقه بابت یکسال و نیم بود گفت اینجوری شیش ماه به نفعت شد که .... منم !!!!!؟؟
ضمنا اینارو تووی صورتجلسه قید کرد که از این (یعنی بجای یکسال و نیم) تاریخ تا این تاریخ یعنی دوسال مبلغ کل n تومان و زوجـــه نسبت به بــنــد یک یعنی مدت تاریخ اعلامی
هیچگونه ادعــــایـــی ندارد و زوج در ۸ قسط آن را پرداخت می نماید و در صورت عدم پرداخت در موعد مقرر به جرریمه نقدی روزانه بشم.
حالا رای قطعی بدوی مبلغ نفقه برای یکسال و نیم هست ولی رای این جلسه اعســــــار همون مبلغ نفقه بدوی با این تفاوت که برای دو سال بصورت توافقی صادر بشع.

قاضی درست گفته که اون ۶ ماه بنفع من شده؟؟؟؟
یعنی انگار ۲ سال رو دارم تسویه میکنم؟؟ بجای ۱/۵ سال ؟؟
ولی مبلغ همون مبلغ رای بدوی بود در جلسه اعسار.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلاما
اظهار نظر در این خصوص نیازمند بررسی رای صادره میباشد.

با سلام
باید رای مورد بررسی قرار گیرد.

سلام، این امر نیازمند بررسی رای اصداری از دادگاه است.

سلام مبلغ بدهی شما بابت پرداخت نفقه مشخص شده و بصورت اقساط باید بپردازید در صورتی که اقساط معوقه داشته باشید خسارت تاخیر هم محاسبه شده و تعداد اقساط افزایش یافته است. در غیر اینصورت میتوانید به اجرای احکام و شعبه ای که پرونده شما ارجاع شده میزان بدهی و تعداد اقساط را مجددا بررسی و یا اعتراض نمائید.

باسلام
این موضوع نیازمند به بررسی مدارک بیشتر دارد وگرنه درظاهر بله بنفع شماست ودرضمن هیچ ضرری متوجه شما نیست.

باسلام. مدت مذکور مورد توافق قرار گرفته و گزارش اصلاحی براساس آن صادر شده فلذا قطعی و لازم الاجرا میباشد.

رای صادره بایستی مورد بررسی قرار گیرد