اگه الان بخواد تاریخ تولدشو تغییر بده تکلیف مدارک دیگه چی میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #54306013

سلام وخسته نباشید. نامزد من شناسنامه برای برادر بزرگترش هست که پنج سال بزرگتر بوده و فوت شده و دیگه برای ایشون شناسنامه برادرش و گذاشتن. تمام مدارک تحصیلی و گواهینامه و... با شناسنامه ای که متعلق به برادرش بوده ثبت شده. به خاطر شرایط سنی که برای استخدام هست پنج سال تفاوت خیلی تاثیر داره و اگه الان بخواد تاریخ تولدشو تغییر بده تکلیف مدارک دیگه چی میشه؟
لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید با گواهی تولد و شهادت پدر و مادرشان جهت دریافت شناسنامه جدید اقدام کنند

سلام
مراحل اصلاح تاریخ تولد در شناسنامه
افرادی که خواهان اصلاح تاریخ تولد خود می باشند در صورتی ک شرایط زیر را دارند میتوانند با مراجعه به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود اقدام نمایند:
ارائه درخواست کتبی صاحب سند یا ولی قانونی در برگ مخصوص.
اصل شناسنامه عکس دار و تصویر آن .
یک قطعه عکس جدید .
فیش بانکی نزد هر یک از شعب بانک ملی ایران بنام سازمان ثبت احوال کشور
مراحل مراجعه و نحوه اقدام:
۱- متقاضی جهت اصلاح تاریخ تولد می بایست به دبیرخانه کمیسیون تشخیص سن اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه خود مراجعه و مدارک لازم را تسلیم و رسید آنرا دریافت نماید .

۲- تاریخ تشکیل جلسه رسیدگی توسط دبیرخانه کمیسیون تشخیص سن محل صدور شناسنامه به متفاضی ابلاغ خواهد شد .

۳- متقاضی مکلف است در وقت تعیین شده با در دست داشتن شناسنامه عکسدار در کمیسیون تشخیص سن حاضر شود .

کمیسیون می تواند در صورت لزوم صاحب سند را جهت معاینه و تعیین سن به پزشکی قانونی معرفی نماید تصمیم کمیسیون تشخیص سن قابل اعتراض نخواهد بود .