میتوانیم پول را پس بگیریم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۹ #54277538

سلام .پدر مرحوم من.یک وصیت نامه داشت.که در اون نوشته شده بود من این منزل را به فرزندم کوچکم فروختم همه وراث و شاهدین امضا کردند.البته وصیت نامه دستی بود. حال چند سال گذشته و وراث میخ.اهند خانه را از فرزند کوچک بگیرند اون هم با کپی اون وصیت نامه رفته سند ششدانگ گرفته.میخواستم بدانم ما اگر وکیل بگیریم شکایت کنیم. میتوانیم منزل را پس بگیریم یا نه .منزل هم یک خانه ۶۰۰متری هست.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چون در وصیت نامه قید شده که خانه موصوف فروخته شده لذا بیع انجام شده در زمان حیات پدرتان فلذا وصیت نامه در این حالت نافذ می باشد.

باسلام
ملک رو فروخته واین معامله صحیح هست اگر طبق وصیت واگذار میکرد تا یک سوم نافذ بود

با سلام ، در واقع در وصیت نامه به فروش خانه اقرار شده است، به نظر این فروش معتبر است و بر همین اساس هم سند رسمی ششدانگ صادر شده است، مورد سئوال از موارد ابطال سند مالکیت نیست.

هر شخصی در قید حیات می‌تواند اموال خود را به هر طریقی انتقال دهد و اصل بر صحت است.

سلام با توجه به توضیحات سوال مبایعنامه صورت گرفته نه وصیت که تا یک سوم نافذ باشد و اصل بر صحت است

فروش با وصیت مبحث متفاوتی است اگر وصیت باشد تا یک سوم نافذ است و اگر فروش باشد تمام ان در زمان حیات انتقال پیدا کرده است. باید متن ان بررسی گردد تا ماهیت ان مشخص گردد

با سلام هر شخص می‌تواند در زمان حیات اموال خود را به هر شخص و هرنحو انتقال دهد،اصل بر صحت معامله است مگر اینکه خلاف آن اثبات گردد