درخواست طلاق از طرف زوجه با درخواست جدایی توافقی برای بنده فرق می‌کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۲ #54267215

با سلام
بنده (زوج) به همسرم (زوجه) حق طلاق محضری دادم ایشان رفته و درخواست جدایی داده به این شرح که ( درخواست طلاق از طرف زوجه) (نه درخواست طلاق توافقی) درخواست طلاق از طرف زوجه با درخواست جدایی توافقی برای بنده فرق می‌کند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

بله این دو امر با هک متفاوت هستند در مورد دوم جدایی منوط به حصول توافق فیمابین است

باسلام/صرفا وکالت در طلاق دلیلی برطلاق نمیباشد وهمسر شما باید به مواردی که درقانون اشاره شده است باید اتکا کند واستناد کند ودرصورت داشتن شرایط میتواندموفق باشد مانند عدم پرداخت نفقه وعسر وحرج _وراه دشواری را درپیش دارد اما طلاق توافقی زمان کمتری می برد وهمان طور که از نام ان پیداست درخواست طلاق توافقی مستلزم توافقاتی میباشد مثلا تکلیف مهریه _نفقه_اجرت المثل_جهیزیه_درصورت داشتن فرزند حضانت فرزند_ملاقات فرزند_نفقه فرزندو.......دران توافق میگردد.

با سلام درخواست طلاق از سوی ایشان با اختیارات اعطایی از طرف شما در وکالت نامه است و بجز چند تفاوت شکلی نتیجه هر دو نوع دادخواست تفاوتی با یکدیگر نخواهند داشت.

به غیر از اینکه حکمی که صادر میشه در طلاق توافقی اسمش گواهی عدم سازش هستش و اینکه توی طلاق توافقی باید به مراکز مشاوره رجوع کنید و این موارد در طلاق به در خواست زوجه به حکمی که از دادگاه صادر میشه حکم الزام زوج به طلاق میگن و در این مورد به جای مراجعه به مراکز مشاوره باید قبل از طلاق به داوری رجوع کنید .. و به جز چند مورد شکلی دیگر در ارتباط با ثبت نکاح هیچ فرقی برای شما ندارد.