سفر بردن فرزندان بدون اجازه زوجه چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۲ #54242471

اگر زوج بدون اجازه زوجه (مادرفرزندان) بچه ها را بدون مادر (بعضا بصورت قهری) به مسافرت ببرد حکمش چیست؟آیا مجاز است؟حق مادر چه میشود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اشاره نکردید که بازوجه زیرکی سقف زندگی میکنید.یا نه
اگرنمیکنید حضانت با چه کسی است واینکه حق ملاقات دارد.جواب در هرصورت متفاوته
ولی اگر چنانچه مانع حق ملاقات نشود و حضانت وی با شماست مانعی ندارد

درسوال قید نشده
آیا باهمسرتان زیر یک سقف زندگی می کنید یا خیر؟
اگر جدازندگی می کنید حضانت باشماست ؟
اگر جدازندگی می کنید حکم حق ملاقات گرفته اید؟

سلام پدر این حق را دارد ولی نباید به گونه ای باشد که مانع حق ملاقات مادر شود .

آیا شما در حال حاضر زندگی مشتر ک دارید؟ یا طلاق گرفته اید؟
حضانت فرزندان با کیست؟

اگر حضانت فرزندان با مادر شان است:
شما باید با هماهنگی این کار را انجام دهید
اگر حضانت با خودتان است صرف سفر بردن تا جایی که به حدی طولانی نشود که به گونه ای ممانعت از ملاقات طفل محسوب شود اشکالی ندارد

با درود در این خصوص توجه شما را به متن ماده قانونی مرتبط با وضعیت مورد سوال جلب میکنم:
ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده: «هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود