آیا محکوم شدن به پرداخت دیه برایم سو پیشینه ای که قابل پیگیری باشد ایجاد می کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۵ #54229498

عرض سلام و خسته نباشید. توی دعوا بین من و یک آقای دیگه، ایشون متهم شدن که باید دیه شکستگی دماغ بنده و زخم های حارصه بنده رو بدن که حدود ۳۶ میلیون تومن بود و منم محکوم شدم که باید دیه زخم های حارصه ایشون رو بدم که حدود ۲ میلیون تومن بود و رای نهایی پرونده همین دو تا محکومیت بود.
سوالم اینه که برای من سو سابقه ای ثبت شده که قابل استعلام باشه حین استخدام و اگر ثبت میشه چند ماه طول میکشه تا رفع سو سابقه بشه؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شامل سوسابقه نمی شود.

سلام.خیر برای این مبلغ سابقه ای در نظرگرفته نمی شود.

خیر مشمول سوسابقه نخواهد شد

بنام خدا
باسلام
محکومیت حضرتعالی شامال مقررات سوپیشینه در قانون مجازات نمیگردد./
/با توجه به مواد۲۵ ق.م.ا
و۶۲مکرر قانون مجازات اسلامی و سایر مقررات./

با احترام

خیر
سوسابقه محسوب نمی شود

خیر سوء سابقه محسوب نمی شود

صرف محکومیت به پرداخت دیه موجب سوءسابقه نیست .