آیا امکان ادعای ارث برای فرزند دختر درصورتیکه اموال پدری به فرزند پسر انتقال سند داده شده باشه وجود داره؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۰۳ #54216809

با سلام.پدر من دو همسر داشته و زمانی که در قید حیات بوده تمام اموال خودشو به اسم پسرهاش زده.من فقط یه برادر تنی دارم که منزلی که ساکن آن هستیم پدرم سندشو به برادرم منتقل کرده.یعنی در ابتدا به نام پدرم بوده.برادرم چندین سال ساکن تهران بوده و حالا قصد داره بیاد شهرستان و این خونه رو که من و مادرم ساکن هستیم بفروشه.الان من باید چکار کنم تا سهمی هم از این خونه به من برسه و بتونم محلی برای سکونت داشته باشم؟؟آیا امکان ادعای ارث وجود داره یا خیر؟

مشاوره حقوقی ارث
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر سند به نام ایشان است خیر نمی توانید ادعای ارث کنید.

جزو ترکه نیست چون قبلا انتقال یافته است

با سلام
شما نمی توانید ادعایی داشته باشید

با سلام
اگر پدرشون در زمان حیات اموال رو انتقال دادن به اسمشون دیگه ادعایی نمیشه داشت

اگر پدر شما در زمان حیات اموال را انتقال داده است پس جای اعتراض باقی نمی ماند.

اگر در زمان حیات اموال منتقل شده باشد پس از مرگ شخص دیگر جزو ماترک نیست تا دیگر وراث نسبت به آن ادعایی داشته باشند.

سلام خیر اموال در زملن حیات انتقال و بحث ادث مطرح نخواهد بود